Hajdúszoboszló, az Alföld legismertebb fürdővárosa szeretettel várja Önt és családját. Legyenek vendégeink, hogy megtapasztalhassák a teljes felüdülés élményét!

Hajdúszoboszló kedvező adottságai és szolgáltatásai egész évben megteremtik a feltételeket az aktív és passzív kikapcsolódáshoz. Az igényesen gondozott és parkosított üdülőváros tökéletes helyet teremt gyermekes családok, fiatalok és idősek gyógyulására, pihenésére, szórakozására.

A gyógyító víz, a szórakoztató víz, a wellness és a gasztronómiai ízek kínálatán túl is biztosít programokat üdülőhelyünk. A nyári szezonban fesztiváli hangulat jellemzi fürdővárosunkat. A turisztikai rendezvények sorát a Szoboszlói Húsvéti Fesztivál nyitja és ősszel a Márton Napi Libalakoma zárja.

A programokon túlmenően számos műemlék, építészeti remekmű is várja az érdeklődőket a városban. Közülük is kiemelkedő a fürdő parkjában lévő Harangház, amely Oborzil Edit iparművész és Rácz Zoltán építész házaspár hagyatékának, a különleges alumínium harangoknak ad otthont. Vagy több múzeum, tájház, a görög katolikus, római katolikus és református templom.